Telefon: +355 4 223 6762

Me qëllim krijimin e fotografive panoramike të gjeoreferencuara të akseve rrugore kombëtare me teknologjinë e avancuar, me kamera Street View 360°, dhe përditësimin e  tyre të vazhdueshëm, ASIG ka realizuar fotografimin dhe publikimin në Gjeoportalin Kombëtar   të akseve rrugore:

  1. “Kalimash – Qafë Mali – Bajram Curr – Valbonë – Qafë Morinë – Qafë Prush – Has – Kukës”,

   Gjatësia e aksit të mbuluar me fotografi 360° është 286 km.

2. “Kalldrun – Koplik – Razëm – Theth”

  Gjatësia e aksit të mbuluar me fotografi 360° është 85 km.

http://360.asig.gov.al/AlbaniaStreetView/player2/