WELCOME TO ROUTE

A Digital Creative Agency

Quisque id pulvinar lorem. Suspendisse potenti. Suspendisse sapien nisi, ullamcorper non facilisis a, placerat et augue. In nibh ligula, sagittis non nibh tempus, lobortis tempus nunc. Maecenas vel quam fringilla, scelerisque dui in, fringilla libero. Sed eu turpis sit amet neque tempus elementum.
Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Duis fermentum egestas ipsum. Etiam non urna sed libero tempor sodales in vel tortor. Pellentesque ac dolor erat. Mauris vel sodales sapien. Ut ut nibh risus.
Nullam lacinia nisl enim, nec egestas odio cursus sit amet. Nullam consectetur odio non purus vehicula pulvinar. Praesent pulvinar dictum auctor.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sodales eget nulla id tristique. Phasellus congue interdum nisi vulputate dignissim. Fusce eu nunc imperdiet, aliquet.

Why you will love Route66
Nunc ut elit id nisi dapibus viverra.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in libero augue. Pellentesque feugiat dictum nulla, eu ultricies leo feugiat ac. Vestibulum consectetur, nisl nec.

Praesent convallis purus ultrices blandit tincidunt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu bibendum ligula. Curabitur molestie dolor sollicitudin pretium mattis. Nullam eu bibendum purus. Cras et venenatis.

In tempus ligula eget commodo molestie.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam lacinia libero mi, in eleifend mi imperdiet in. Duis odio magna, vulputate a semper vitae, egestas.

Cras vulputate augue et orci mattis facilisis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sodales eget nulla id tristique. Phasellus congue interdum nisi vulputate dignissim. Fusce eu nunc imperdiet, aliquet.

Our Skills
WordPress
0%
UI/UX
0%
HTML5 & CSS3
0%
Seo Optimized
0%

A FEW REASONS WHY YOU’LL LOVE ROUTE

Route is a minimalistic, mobile-optimized theme with responsive layout and retina-ready.

Drag & Drop Builder

Easily build and save layouts using a drag & drop page builder.

CSS3 Animations

Present your content with animations for sleek and fancy look.

SEO Friendly

We’ve paid close attention to SEO while developing this theme.


Retina-Ready

Route is 100% retina ready theme, just test on retina devices.

Highly Customizable

Our powerful back-end structure makes route highly changeable.

Optimized for Speed

Includes cache mechanism to save your queries for further uses.


Easy to Use

Route is easy to use as it is more flexible than any other themes.

Fast Loading

Route loads faster as it’s back-end structure is minimal and small.

Tablet & Mobile Ready

Test this theme on tablet and mobile, super display as you like.

High Code Quality

Built with professional to meet code current code standards.

Translation Support

Just translate this theme to your mother language on one click.

Advanced Theme Panel

Take the pain out of adding backend databases and analytics.

OUR SKILLS


Aliquam erat volutpat. Vivamus tincidunt risus ac metus mollis pellentesque.


85%

DESIGN

70%

USABILITY

90%

CREATIVITY

50

CONTENT

80%

SEO

95%

AVERAGE

LATESTS NEWS


Realizimi i fotografimit 360° të gjeoreferencuar, të rrjetit rrugor kombëtar dhe zonave urbane

Në kuadër të mbulimit me fotografim 360° gradë të rrjetit rrugor kombëtar, është realizuar fotografimi 360 ° i aksit rrugor Vorë – Kepi i Rodonit dhe është publikuar në Gjeoportalin Kombëtar të ASIG.

Fushat ku mund të përdoret ky produkt janë: dokumentimi fotografik i etapave të ndërtimit të veprave të infrastrukturës, objekteve të ndryshme arkitektonike dhe hapësirave publike, kontrolli dhe mirëmbajtja e akseve rrugore, kontrolli i investimeve të kryera në akse rrugore (sinjalistikë, gjelbërim, ndriçim, etj.), përcaktimi i zonave që kërkojnë ndërhyrje në kuadër të mirëmbajtjes, promovimi i turizmit apo evidentimi i objekteve social – ekonomike.

Trajnim me stafin teknik të Bashkisë Elbasan

Në vazhdën e trajnimeve me stafet teknike të njësive të qeverisjes vendore, Autoriteti Shtetëror për Informacionin Gjeohapësinor (ASIG) zhvilloi trajnimin me qëllim rritjen e kapaciteteve të stafit teknik të Bashkisë Elbasan.

Në këtë trajnim morën pjesë përfaqësues nga;

 1. Drejtoria e Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit,
 2. Drejtoria e Emergjencave Civile,
 3. Drejtoria e Bujqësisë dhe Menaxhimit të Pyjeve,
 4. Drejtoria e Projektimit.

   

Takim mes ASIG dhe përfaqësuesve të biznesit në fushën e turizmit, të Qarkut Gjirokastër

Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Shtetëror për Informacionit Gjeohapësinor (ASIG), znj. Vilma Tomço zhvilloi një takim me një grup përfaqësuesish të 75 bizneseve që operojnë në fushën e turizmit në Qarkun Gjirokastër.

Qëllimi i këtij takimi ishte evidentimi, diskutimi dhe koordinimi për zgjidhjen e një sërë problematikash që lidhen me përditësimin e të dhënave infrastrukturore në sistemin maps.


Të ndodhur në prag të fillimit të sezonit turistik lind nevoja për një orientim sa më të saktë të turistëve dhe vizitorëve, duke evituar në maksimum keqinformimin e tyre me informacione të pa përditësuara, referuar edhe investimeve të shumta të kohëve të fundit në infrastrukturën rrugore.

ASIG ka prioritet bashkëpunimin me të gjithë aktorët dhe institucionet, duke garantuar përditësimin e të dhënave në rang kombëtar.

   

Trajnim me stafin teknik të Bashkisë Lezhë

Vijojnë trajnimet për rritjen e kapaciteteve të stafeve teknike të bashkive të vendit nga ekspertët e Autoritetit Shtetëror për Informacionin Gjeohapësinor(ASIG). U zhvillua sot, në ambientet e Bashkisë Lezhë, trajnimi i radhës me pjesëmarrjen e stafeve teknike të:
 • Drejtorisë së Projekteve Strategjike, Evropës, Migracionit, Diasporës, Komunikimit dhe Transparencës,
 • Drejtorisë së Administrimit të Aseteve dhe Kadastrës,
 • Drejtorisë së Shërbimeve Publike, Infrastrukturës, Transportit dhe Mjedisit,
 • Drejtorisë së Planifikimit të Territorit dhe Zhvillimit Urban.
   

Takim në kuadër të projektit  “Krijimi i qendrës së gjeoinformacionit në Ballkanin Perëndimor”

Në takimin e organizuar sot nga Universiteti Bujqësor i Tiranës, në  kuadër të projektit “Krijimi i qendrës së gjeoinformacionit në Ballkanin Perëndimor”  mori pjesë Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Shtetëror për Informacionin Gjeohapësinor znj. Vilma Tomço.

Ky projekt po zhvillohet nga Universiteti Bujqësor i Tiranës në bashkëpunim me Institutin Gjerman IAMO dhe me financim të Qeverisë Gjermane, misioni i  krijimit të kësaj qendre është të mbështesë sektorët bujqësor të të gjitha vendeve të Ballkanit Perëndimor në procesin e anëtarësimit në BE përmes përmirësimit të kapaciteteve njerëzore në analizën e të dhënave gjeohapësinore, përdorimin e Sistemeve të Informacionit Gjeografik (GIS) dhe teknologjive remote sensing.

Znj. Tomço në fjalën e saj bëri një paraqitje të hapave të hedhur nga ASIG në krijimin e Infrastrukturës Kombëtare të Informacionit Gjeohapësinor në Shqipëri, duke theksuar gjithashtu bashkëpunimin gjithnjë e në rritje të ASIG me botën akademike.

 

   

Trajnim me stafin teknik të Bashkisë Durrës

Vijojnë trajnimet për rritjen e kapaciteteve të stafeve teknike të bashkive të vendit nga ekspertët e Autoriteti Shtetëror për Informacionin Gjeohapësinor(ASIG). U zhvillua dje më 28.03.2024, në ambientet e Bashkisë Durrës, trajnimi i radhës me pjesëmarrjen e stafeve teknike të:

  • Drejtorisë së Kontrollit dhe Zhvillimit të Territorit;
  • Drejtorisë së Projekteve dhe Infrastrukturës Publike;

Sektorit të pronave publike dhe menaxhimit të aseteve.

   

Get In Touch

Gabim: S’u gjet formular kontaktesh.

Contact Informations

Address: 3060 Duncan Avenue
Garden City, NY 11530
Phone: 917-559-7187
E-Mail: info@domain.com
Web: domain.com

We'd Love to Hear From You

Quisque vehicula justo nec justo convallis, in malesuada mauris posuere. Vivamus a laoreet purus. Phasellus congue enim scelerisque nisl tristique vulputate. Donec mollis eros in lacinia aliquet. Nulla eget dapibus neque.
Ut eget ultricies odio, ac porttitor tortor. Nullam euismod viverra nibh, ac pretium magna laoreet non.
Nam egestas quam eu eros elementum, nec consequat leo rutrum. Aliquam ac lacus at dolor euismod tincidunt. Quisque ornare nisl massa, sed ultricies odio fringilla ac. Pellentesque molestie turpis pellentesque sollicitudin consectetur.