Mbas shqyrtimit të dokumentacionit të paraqitur nga konkuruesit, vlerësimit të testimit me shkrim dhe intervistimit të pjesmarësve nga komisioni i ngritur për  vlerësim,  ASIG shpall listen e të përzgjedhurve për fazën e parë të rekrutimit.


Shpallen fitues të konkurimit personat e mëposhtëm:


    1. Eduart       BLLOSHMI
    2. Dritan        PRIFTI
    3. Kristaq      QIRKO
    4. Klaudio     ÇOLLAKU