Koordinator për Informimin Publik

Koordinator për Afishimin dhe Konsultimin Publik

Orland Mato

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: 0672584212

Adresa:"Rr.Papa Gjona Pali II"

Numër 3,Kati 2 Tiranë

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.