Java e Inovacionit në datat 11,12,13 Maj në Tirana Expo Center Me mbështetjen e Ministrisë së Inovacionit dhe Administratës Publike dhe Znj.Milena Harito,Autoriteti Shtetëror për Informacionin Gjeohapësinor bëhet pjesë e këtij eventi për të dytën herë.ASIG paraqiti shërbimet e tij për publikun si :

 

 1) Gjeoportali

 2) Projekti i Fotografimi Ajror & LIDAR

 

Qëllimi i këtij eventi ishte promovimi i Institucionit tonë si dhe prezantimi i shërbimeve tona në mënyrë që çdo qytetar,biznes apo institucion qeveritar të informohet për rëndësinë dhe funksionimin e tyre.Në këtë event ishte i pranishëm dhe Zëvendës Kryeministri Z.Niko Peleshi,Ministri Për Çeshtjet Vendore Z.Bledar Çuçi,Ministri i Shëndetësisë Z.Ilir Beqja.

Shiko Foto Galerinë